söndag 18 oktober 2009

Martins Smördegsinbakade fläskfilé al á Italia

För: 4 personer
Ugn: 2oo grader

Ingredienser


500 g fläskfilé
5 skivor salami
1 dl pesto
5-6 st klipta soltorkadetomater
1 pkt mozzarella
Salt
Peppar
25 g smör eller margarin
1 pkt smördeg, ca 400 g
1 ägg till pensling

Ugnsbakade Rofrukter

Palsternacka
Morötter
Poatis
Rödlök
Championer
Aurbergine

Knorr´s Rödvinsås

Gör så här
¨

Skär alla ingredienser till Ugnsbakade rotfrukterna. Lägg på en plåt. Strö över lite olja, salta och peppra. Sätt i i ugnen, ca 45 min - 1 tim.

Putsa filén från hinnor. Skär den i 1,5 cm stora skivor, peppra och salta och bryn. filén. Blanda pesto, skivad salami, soltorkade tomater till en blandning.

Kavla ut smördegen lite lätt. Ta de avsvalnade filébitarna, och varva filé, pestoblandning och mozzarellaosten. Rulla in, och lägg i en form. Pensla med uppvispat ägg och ec strö över lite sesamfrön. Baka i ugnen ca 15-20 min. ( Se till att rotfrukterna blir klara ungefär samtidigt)

Följ anvisningen på påsen till Knorr´s rödvinsås.

Servera med ett gott vin och ev en lite sallad som tillbehör.
Smaklig måltid!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar